x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei preoți s-au urcat în avion și au făcut înconjurul Republicii Moldova pentru a se ruga

Trei preoți s-au urcat în avion și au făcut înconjurul Republicii Moldova pentru a se ruga

03 Apr 2020   •   16:24
Trei preoți s-au urcat în avion și au făcut înconjurul Republicii Moldova pentru a se ruga
Sursa foto: Foto: Facebook/Episcopia de Ungheni și Nisporeni

Episcopul de Ungheni și Nisporeni, alături de alți doi preoți, s-au urcat într-un avion și au făcut înconjurul Republicii Moldova pentru a se ruga pentru populație în această perioadă de pandemie de coronavirus, scrie Antena 3.

Cei trei clerici au luat cu ei ”Icoana Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Hârbovăț” și Icoana Maicii Domnului ”Kasperscaia” în jurul căreia sunt plasate 43 de sfinte moaște ale sfinților din toată lumea.

”Lumea are nevoie de rugăciune. Țara are nevoie de rugăciune, oamenii au nevoie să-și sporească credința și să înmulțească rugăciunea către Dumnezeu-vindecătorul, către Maica Domnului, ocrotitoarea noastră și către toți sfinții”, se arată într-un comunicat al Episcopiei.

Preoții au plecat din orașul Ungheni și au înconjurat toată Moldova.

"Suntem încredințați că acest gest de manifestare a credinței creștine și a dragostei față de popor, aducând pentru el binecuvântare și rugăciune lui Dumnezeu și Maicii Domnului, este binefăcător pentru toți cetățenii Republicii Moldova.

Ținem să credem, că este un îndemn puternic pentru toți credincioșii, ca fiecare să săvârșească lucrarea rugăciunii și faptele bune ale credinței.

Nădăjduim că acest drum al crucii aerian, prin mijlocirea Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și a tuturor sfinților, să coboare Binecuvântarea și Mila Domnului peste noi", au mai spus preoții prin intermediul comunicatului.

 

Publicată de Episcopia de Ungheni și Nisporeni pe Vineri, 3 aprilie 2020

×
Subiecte în articol: moldova coronavirus preoti