x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trenurile circulă în condiții de iarnă. Întârzieri de peste 100 de minute din cauza vremii severe

Trenurile circulă în condiții de iarnă. Întârzieri de peste 100 de minute din cauza vremii severe

19 Ian 2021   •   11:16
Trenurile circulă în condiții de iarnă. Întârzieri de peste 100 de minute din cauza vremii severe

Trenul Galați – Făurei a avut întârzieri de 160 de minute, marți, iar alte trei garnituri au întârziat până la 100 de minute din cauza gerului, care a afectat șina de cale ferată. CFR Călători transmite că oamenii nu au avut de suferit.

Potrivit CFR Călători, traficul feroviar a fost întrerupt între stațiile Radoiești – Olteni după ce o șină s-a fisurat din cazua gerului, iar trenul IR 1594 Craiova – București Nord a fost oprit până la remedierea deficienței, timp în care sistemul de încălzire a fost funcțional.

Totodată, și la Târgu Ogna a fost fisurată șina de cale ferată, iar trenul R 5202 Siculeni – Focșani a staționat până la remedierea acesteia.

Din cauza temperaturilor scăzute, automotorul Desiro care forma trenul IR 1770 Galați – București Nord a fost schimbat în stația Faurei și înlocuit cu locomotivă cu vagoane. Astfel călătorii au fost preluați cu această garnitură pentru continuarea călătoriei.

Toate trenurile se afla în circulație la ora transmiterii știrii.

(sursa: Mediafax)

×