x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trupa destramata - Tudor Chirila ramane cu Vama

Trupa destramata - Tudor Chirila ramane cu Vama

de Alex Revenco    |    06 Sep 2006   •   00:00
Trupa destramata - Tudor Chirila ramane cu Vama

"Fericire in rate" este ultimul album Vama Veche, realizat in formula completa. Desi a fost inregistrat cu Liviu, Traian si Lapi, discul urmeaza sa fie promovat doar de Tudor si Eugen. Plus Raoul, tobe si bass.

Criza din interiorul grupului Vama Veche dureaza de vreo doi-trei ani, iar intre componenti a fost o lipsa de comunicare din ce in ce mai accentuata. Au inregistrat "Fericirea", au avut cele doua concerte de la Sala Palatului, discul trebuia promovat printr-un turneu in tara, iar aparentele erau din ce in ce mai greu de pastrat. In urma cu cateva saptamani, Liviu, Traian si Lapi erau la sala si au vrut sa incerce o piesa noua. Pentru asta era nevoie de chitarist si au apelat, normal, la Eugen, care a refuzat. Mai mult, Caminschi a declansat scanteia. "Acum cateva luni, cei trei au format un proiect paralel", a declarat el recent si fara temei. Dar "iuresul" a fost pornit de Tudor Chirila, care a avut ideea conferintei de presa, unde trebuia sa-si justifice hotararea de a renunta la Liviu, Traian si Lapi.

DIVERGENTE. "... Pur si simplu, consider ca grupul in aceasta formula nu mai poate continua... Am decis sa nu continuam sub numele Vama Veche, desi eu sunt autorul versurilor a 55 dintre piese..., Vama Veche a murit... ne vom numi de astazi... Vama, sunt principalele idei, majoritatea cu EU in fata, enuntate ieri de Tudor. Cum se intampla in orice grup, si la noi au fost tot felul de discutii legate de piese, Tudor fiind cel care face versuri doar pe ideile noastre muzicale care-i plac... Voiam sa-i propunem lui Tudor o piesa noua... Nu ne asteptam la asta tocmai inainte de turneu... Nu avem de gand sa le facem concurenta si pe viitor, in nici un caz nu vom canta vechile melodii Vama Veche, avem peste 100 de idei pentru piese noi", sunt principalele idei, majoritatea cu NOI in fata, spuse de Lapi, in numele colegilor exclusi din grup.

×
Subiecte în articol: observator tudor vama veche vama