x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TULBURATOR. A facut o fapta buna si a doua zi a murit intr-un mod TRAGIC

TULBURATOR. A facut o fapta buna si a doua zi a murit intr-un mod TRAGIC

30 Noi 2015   •   16:34
TULBURATOR. A facut o fapta buna si a doua zi a murit intr-un mod TRAGIC
Americanca Jamie-Lynne Knighten l-a văzut pe Matthew Jackson pentru numai 5 minute. O întâlnire scurtă, dar care avea să o marcheze pe viață.
 
Întâlnirea a avut loc, întâmplător, într-un magazin din SUA. Tânărul se afla în spatele ei, la rândul format la casa de marcat.  Femeia, care se afla la magazin alături de bebelușul ei de cinci luni care plângea, făcuse cumpărături de 200 de dolari, dar nu le putea plăti din cauza unei erori a cardului. Tocmai se pregătea să sune la bancă, când Matthew s-a oferit să-i plătească produsele. Prima reactie a femeii a fost să refuze, însă văzând că tânărul insistă, a acceptat oferta lui. Matthew i-a spus că nu dorește nimic în schimb, decât să facă și ea un gest similar pentru o altă persoană. Cu zâmbetul pe buze, femeia a acceptat. 

O săptămână mai târziu, ea a vrut totuși să-i mulțumească încă o dată tânărului pentru gestul lui. A sunat la sala de gimnastică la care lucra Matthew, însă ceea ce a aflat o șocat-o. Matthew murise într-un accident de mașină. Accidentul a avut loc la 24 de ore după întâmplarea din magazin, scrie latimes.com. 

×