x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (VIDEO) Udrea, la ieșirea din arest: "Nu declar nimic, nu mai vreau să spun nimic"

(VIDEO) Udrea, la ieșirea din arest: "Nu declar nimic, nu mai vreau să spun nimic"

17 Feb 2015   •   21:03
(VIDEO) Udrea, la ieșirea din arest: "Nu declar nimic, nu mai vreau să spun nimic"
Sursa foto: Udrea, la ieșirea din arest: "Nu declar nimic, nu mai vreau să spun nimic"
"Probabil că voi merge în Parlament mâine", a spus Elena Udrea, refuzând însă să răspundă celorlalte întrebări ale jurnaliștilor. "Nu aș vrea să declar nimic. (...) Chiar nu aș vrea să spun nimic în momentul acesta", a precizat aceasta. 
 
Judecătorii au impus Elenei Udrea mai multe obligații, printre care: să nu comunice cu Dorin Cocoș, Dinu Pescariu, Ana Maria Topoliceanu sau cu membrii familiilor acestora, direct sau indirect; să nu comunice informații referitoare la acuzația penală presei sau prin rețelele de socializare.
 
Comisia juridică a Camerei Deputaților va lua în discuție începând cu ora 11,30, noile cereri DNA referitoare la începerea urmăririi penale și arestarea preventivă. Potrivit președintelui comisiei, Bogdan Ciucă, Elena Udrea a fost invitată să participe la ședință și să își spună punctul de vedere cu privire la acuzațiile care i se aduc.
 
Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut sesizarea Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale și arestării preventive a Elenei Udrea pentru săvârșirea de noi infracțiuni în dosarul Gala Bute.
 
"În conformitate cu prevederile legale și constituționale, procurorul șef al DNA Laura Codruța Kovesi a transmis procurorului general al PÎCCJ referatul cauzei, în vederea sesizării Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de deputatul Elena Udrea, pentru săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, în perioada în care avea calitatea de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT); ministrului Justiției, pentru a cere președintelui Camerei Deputaților încuviințarea arestării preventive a deputatului Elena Udrea, pentru săvârșirea infracțiunilor sus menționate", se arată într-un comunicat al DNA.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea