x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ultimele informații despre copilul căzut în puț. Este în stare stabilă dar gravă

Ultimele informații despre copilul căzut în puț. Este în stare stabilă dar gravă

27 Apr 2017   •   09:40
Ultimele informații despre copilul căzut în puț. Este în stare stabilă dar gravă

Copilul de doi ani căzut într-un puţ, marți dimineață, este în stare stabilă dar gravă, internat în secția de terapie intensivă a spitalulului "Grigore Alexandrescu", a anunțat, joi dimineață, Raluca Alexandru, purtătoarea de cuvânt a spitalului. Medicul a explicat că nu pot fi modificări spectaculoase de la o zi la alta, în starea acestuia și abia peste o săptămână se va putea spune dacă tratamentul își face efectul.

Starea copului s-a menținut aceeași și în noaptea de miercuri spre joi, el este stabil dar tot în stare gravă, este în continuare intubat și analgosedat, a spus joi dimineață, purtătoarea de cuvânt a spitalului Grigore Alexandrescu.

Medicul a explicat că tratamentul va da roade in timp, deocamdată se menține riscul  de infecție pulmonară.

Băietelului se administrează mai multe tipuri de antibiotice.

Medicul Raluca Alexandru este de părere că abia după o săptămână putem să spunem dacă tratamentul dă roade.

Întrebată despre posibile probleme neurologice pe care le-ar putea avea copilul, în urma stopului cardiac suferit, medicul crede că a fost foarte repede resuscitat și nu va fi afectat.

Copilul de doi ani, din Teleorman, a căzut într-un puţ marți dimineață, de unde a fost scos după mai bine de 10 ore. Era conștient când a fost adus la lumină. A fost preluat imediat de medici și transportat cu elicopterul la București. Peste 50 de pompieri au fost implicați în operațiune. El a suferit un stop cardiac în drum spre București, dar medicii au reușit să îl stabilizeze.

×
Subiecte în articol: copil cazut in put