x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Umaniștii îi dau o lecție lui Nicușor Dan

Umaniștii îi dau o lecție lui Nicușor Dan

10 Ian 2022   •   10:56
Umaniștii îi dau o lecție lui Nicușor Dan
Sursa foto: FB Cristian Popescu Piedone

Filiala București a PUSL va dona, marți la ora 11.00, aproximativ 300 de litri de motorină pentru locatarii blocului abandonat în întuneric de primarul general Nicușor Dan. Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care vor să contribuie la această acțiune.

Cele 90 de familii din blocul de pe strada Nicolae Drăgan nr. 5A din Sectorul 5 sunt de aproape șase luni fără curent electric și fără căldură în case. Umaniștii s-au mobilizat din nou și vor dona motorină pentru generatorul instalat în urmă cu câteva săptămâni, prin eforturile primarului umanist Cristian Popescu Piedone și al administrației locale.

„Îi invităm pe toți oamenii de bună credință, care înțeleg ce înseamnă să trăiești nu doar în frig, ci și fără curent electric, să ni se alăture în această acțiune de donare. Acesta este modul nostru de a sancționa incompetența primarului general, încercând să facem o faptă bună pentru aceste 90 de familii. Nicușor Dan, pleacă acasă! Stop abuzurilor”, transmite Ramona Ioana Bruynseels, președintele interimar al PUSL București. 

 

×
Subiecte în articol: pusl