x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Umbrărescu, amuzat de știrea conform căreia ar fi fost prins cu muniţie pe aeroportul din Iași: "N-am mai fost de două luni la Iași"

Umbrărescu, amuzat de știrea conform căreia ar fi fost prins cu muniţie pe aeroportul din Iași: "N-am mai fost de două luni la Iași"

10 Ian 2013   •   15:45
Umbrărescu, amuzat de știrea conform căreia ar fi fost prins cu muniţie pe aeroportul din Iași: "N-am mai fost de două luni la Iași"

UPDATE 18:00: Dorin Umbrărescu a declarat pentru jurnalul.ro că nu a avut niciun fel de problemă pe aeroportul din Iași, dintr-un motiv simplu: "Nu am mai fost de două luni la Iași". Mai mult, omul de afaceri spune că nici n-ar avea nevoie să meargă la Balc, pentru că are propriul fond de vânătoare. El a recunoscut că este un vânător pasionat și părea amuzat de știrea că ar fi fost prins cu cartușe la aeroport.
---
Omul de afaceri Dorin Umbrărescu a fost prins de angajaţii Aeroportului Iaşi cu 14 cartuşe în bagaje, fiind chemată poliţia pentru a fi verificat motivul pentru care Umbrărescu are în posesie muniţia, informează money.ro.

Umbrărescu le-a spus agenţilor că se pregătea să plece la partida anuală de vânătoare la domeniul de la Balc, acesta fiind şi motivul pentru care avea cartuşele asupra sa.

Omul de afaceri a spus că a uitat să declare muniţia din bagajul de mână, aşa cum sunt procedurile legale.

Ştire în curs de actualizare. 

×