x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE Băieţelul de 9 ani dispărut duminică a fost găsit

UPDATE Băieţelul de 9 ani dispărut duminică a fost găsit

07 Ian 2018   •   17:54
UPDATE Băieţelul de 9 ani dispărut duminică a fost găsit

Băieţelul de 9 ani dispărut, duminică, în satul Stăncilova a fost găsit la aproximativ trei kilometri de casă şi nu este rănit, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin, Elena Tarla.

"Copilul a fost găsit la circa trei kilometri distanţă de casă. Din fericire, nu este rănit", a precizat Elena Tarla.

Autorităţile cărăşene s-au mobilizat, duminică, pentru căutarea băieţelului de 9 ani, care s-a îndepărtat de tatăl său şi a dispărut.

Sub coordonarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin, s-au constituit echipe de căutare-salvare formate din pompieri, jandarmi, poliţişti, membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şopotu Nou şi cetăţeni.

 

ORA 17.38 Caraş-Severin: Un băieţel de 9 ani, din satul Stăncilova, este căutat de autorităţi şi localnici

Un băieţel în vârstă de 9 ani, dispărut în zona localităţii Stăncilova, s-a pierdut duminică, fapt pentru care autorităţile cărăşene s-au mobilizat pentru a-l căuta. 

"În urma unui apel la 112, primit în data 7.01.2018, în jurul orei 15,00, care anunţa că un băiat în vârstă de 9 ani s-a îndepărtat de tatăl său şi a dispărut în zona localităţii Stăncilova - comuna Şopotu Nou, sub coordonarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin s-au constituit echipe de căutare-salvare, care acţionează în aceste momente, în teren, pentru căutarea copilului", se arată într-un comunicat al ISU Semenic, remis, duminică, AGERPRES. 

Echipele care acţionează în prezent pentru căutarea băiatului sunt formate din pompieri, jandarmi, poliţişti, membri ai Serviciului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă Şopotu Nou şi cetăţeni.

AGERPRES

×