x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat a fost ucis de propii săi câini

Un bărbat a fost ucis de propii săi câini

31 Iul 2015   •   11:39
Un bărbat a fost ucis de propii săi câini

Un bărbat de 87 de ani din localitatea brăileană Jirlău a murit după ce a fost muşcat de patru câini din gospodăria sa.

Bătrânul a ieşit în miez de noapte să meargă la grupul sanitar din curte şi a căzut, moment în care câinii care umblau dezlegaţi prin gospodărie s-au repezit la el şi l-au muşcat.

Şeful Serviciului de Medicină Legală, Gina Ilie, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că unele din leziunile produse bătrânului au fost vitale.

"Cauza morţii a fost şoc traumatic şi hemoragic. Bătrânul probabil că a ieşit în curte spre grupul sanitar, a căzut şi au tăbărât pe el cei patru câini pe care îi avea în curte. Voi face analize, pentru că e posibil ca omului să i se fi făcut rău de la inimă în momentul în care a căzut şi stopul cardio-respirator să se fi produs la momentul în care a văzut animalele pe el, dar sunt şi leziuni cu caracter vital. Omul era viu când l-au atacat câinii. Este muşcat de cap, are o ureche sfâşiată, numeroase muşcături pe braţe, antebraţe, pe fese, pe membrele pelvine. Muşcăturile sunt în general la nivelul articulaţiilor, unde sunt pachete musculare mari", a declarat Gina Ilie.

Potrivit vecinilor, câinii erau foarte agresivi şi, după producerea incidentului, au fugit din curte, dar au fost capturaţi de medicul veterinar din comună, care i-a legat şi îi va supraveghea două săptămâni.

×