x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat din Botoşani a fost reţinut după ce a ameninţat un elev de liceu cu cuţitul

Un bărbat din Botoşani a fost reţinut după ce a ameninţat un elev de liceu cu cuţitul

22 Mai 2019   •   16:46
Un bărbat din Botoşani a fost reţinut după ce a ameninţat un elev de liceu cu cuţitul

Un tânăr de 23 de ani din Botoşani a fost ridicat, miercuri, de jandarmi, după ce a ameninţat cu cuţitul un elev de la un liceu din municipiul reşedinţă de judeţ, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Dan Izotov.
Potrivit acestuia, agresorul, care avea asupra sa un cuţit cu lama de 19 centimetri, a mers în zona sălii de sport a Liceului Pedagogic Nicolae Iorga din Botoşani, unde, sub privirile mai multor persoane, a proferat ameninţări la adresa unui elev de clasa a XII-a.
Un cadru didactic al unităţii de învăţământ a fost sesizat cu privire la eveniment, sunând de urgenţă la 112.
"În urma controlului autovehiculului cu care tânărul venise în zonă au fost găsite un cuţit cu lama de aproximativ 19 cm lungime, o lanternă cu electroşocuri şi un box metalic tip rozetă. Bărbatul a fost condus la sediul inspectoratului unde i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de port ilegal de armă albă, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", a afirmat Izotov.
De asemenea, pentru scandalul făcut, atât agresorul, cât şi un elev din clasa a IX - a de la un alt liceu din Botoşani au fost amendaţi de jandarmi cu câte 400 de lei fiecare. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: botosani