x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un cosmonaut de pe ISS le dedică tuturor femeilor faptele eroice ale bărbaţilor

Un cosmonaut de pe ISS le dedică tuturor femeilor faptele eroice ale bărbaţilor

08 Mar 2018   •   18:40
Un cosmonaut de pe ISS le dedică tuturor femeilor faptele eroice ale bărbaţilor

Cosmonautul rus Anton Shkaplerov a transmis un mesaj video tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 martie, filmat pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS), în care le promite că bărbaţii, inspiraţi de frumuseţea şi delicateţea doamnelor şi domnişoarelor, sunt gata pentru "fapte de eroism", conform DPA. 

"Vă mulţumim tuturor mamelor, soţiilor, surorilor, prietenelor şi fiicelor - noi bărbaţii suntem pregătiţi de fapte de eroism", susţine cosmonautul în clipul video de felicitare transmis de Agenţia spaţială rusă, Roscosmos. 

Ziua Internaţională a Femeii, marcată la 8 martie, este o sărbătoare foarte populară în Rusia şi în fostele state sovietice, deşi rolul femeii în societate în fostele state membre ale URSS a rămas mai degrabă unul conservator prin comparaţie cu cel al femeilor din Occident. 

Cosmonautul în vârstă de 46 de ani şi-a continuat mesajul lăudând energia, frumuseţea şi farmecul doamnelor şi domnişoarelor. 

"Fie ca mereu să fie un zâmbet pe chipul vostru care să ne inspire spre noi succese", a mai adăugat Shkaplerov, care apoi a făcut cu mâna în semn de la revedere şi a dat drumul microfonului care a rămas să plutească în imponderabilitate.

AGERPRES

×