x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un medic acuză autoritățile: Au promovat politica de imunizare naturală = selecție naturală

Un medic acuză autoritățile: Au promovat politica de imunizare naturală = selecție naturală

04 Noi 2021   •   11:10
Un medic acuză autoritățile: Au promovat politica de imunizare naturală = selecție naturală

Medicul Gabriel Tatu-Chițoiu acuză autoritățile din România că au promovat politica de imunizare naturală = selecție naturală. Astfel, țara înregistrează cea mai mare mortalitate din lume și a devenit pata neagră a mapamondului, spune medicul.

România ocupă primul loc la capitolul mortalitate COVID din cauza politicilor promovate de autorități, susține Gabriel Tatu-Chițoiu.

„România-expresia concretă a politicii de imunizare naturală = selecție naturală în Covid-19 promovată de autoritățile române. Cea mai mare mortalitate la 1 milion populație. Pata neagră a mapamondului”, a scris medicul în mesajul trimis pe rețelele de socializare.

Gabriel Tatu-Chițoiu mai spune că situația reprezintă varianta modernă a Mioriței și le cere autorităților să-și asume responsabilitatea.

„Varianta modernă a Mioriței: în fața amenințării cu moartea nu găsești ceva mai bun de făcut decât să te pregătești de înmormântare. Domnule Johannis? Domnule Cîțu? Domnule Cîmpeanu? Domnilor din Grupul Tehnico Științific? Vă asumați?”, este concluzia medicului Gabriel Tatu-Chițoiu.

De la începutul pandemiei, în România au murit 49.115 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: medic selectie naturala