x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un olandez SUSȚINE că ASTĂZI va avea loc un CUTREMUR DEVASTATOR care va DISTRUGE LOS ANGELES și SAN FRANCISCO (VIDEO)

Un olandez SUSȚINE că ASTĂZI va avea loc un CUTREMUR DEVASTATOR care va DISTRUGE LOS ANGELES și SAN FRANCISCO (VIDEO)

28 Mai 2015   •   23:17
Un olandez SUSȚINE că ASTĂZI va avea loc un CUTREMUR DEVASTATOR care va DISTRUGE LOS ANGELES și SAN FRANCISCO (VIDEO)

De curând a fost postat pe Youtube, un clip în care se susține că, astăzi, va avea loc în SUA un cutremur devastator care va mătura de pe fața pământului orașele Los Angeles și San Francisco, în jurul orei 4 p.m ora locală.

Profeția dezastrului spune că va avea loc un cutremue de 9,8 grade pe scara Richter, mult mai puternic decât cel de luna trecută din Nepal.

Video-ul publicat de Ditrianum Media, care are mai mult de 720.000 de abonați, are ca narator un olandez pe nume Frank care susține că el a prevăzut seismul din Nepal cu cinci zile înainte ca acesta să se producă.

Video-ul a fost extrem de ridiculizat dar Frank a postat un up date ăn care spune că recentele seisme din 22 și 24 mai din inslele Solomon și Tonga nu fac altceva decât să indice producerea seismului ”cel mare”.

Astronomul Phil Plait, care scrie pentru New Scientist, spune că: ”Am văyut că face vâlvă pe rețelele de socializare axioma conform căreia alinierea planetelor de la 28 mai va cauza un seims enorm de 9,8 grade.

But astronomer Phil Plait, who writes for New Scientist, said: "I'm seeing some buzz on social media that a planetary alignment on May 28 will cause a huge magnitude 9.8 earthquake. Explic pentru toată lumea, așa ceva nu este posibil. Alinierea nu are nicio influență nici măcar dacă ar fi aliniat și Pamântul, este o prostie”.

Frank care susține că a fost anunțat de spirite în legătură cu seismul din august 2013 spune că joi, 28 mai, va fi o dată cheie pentru planetă.





×