x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un român a fost asasinat în Spania în noaptea de anul nou. Un interlop spaniol a vrut să se răzbune

Un român a fost asasinat în Spania în noaptea de anul nou. Un interlop spaniol a vrut să se răzbune

02 Ian 2018   •   10:09
Un român a fost asasinat în Spania în noaptea de anul nou. Un interlop spaniol a vrut să se răzbune

Un român a fost asasinat în Spania în noaptea de anul nou, fiind împuşcat în cap. Totul a pornit de la un adolescent român de 17 ani. Poliţia a arestat deja un suspect.

Totul s-a întâmplat în Alguazas, Murcia, unde în noaptea de anul nou un adolescent român de 17 ani a fost foarte aproape să o accidenteze pe fiica unui cunoscut interlop local. Bărbatul, 27 de ani, a încercat să îl pedepsească pe român. Adolescentul român a fugit atunci, speriat, acasă, scrie Observator.

Cunoscut ca "La Paleta", spaniolul de 27 de ani a mers atunci la casa românului, pentru a-i cere socoteală. Acolo a avut loc o discuţie cu tatăl acestuia, 49 de ani, pe care, la un moment dat, La Paleta l-a împuşcat direct în cap, din apropiere. Bărbatul a murit pe loc.

Asasinul s-a predat poliţiei după câteva ore, dar avocatul său susţine că a tras abia după ce asupra lui se trăseseră mai multe focuri de armă.
 

×
Subiecte în articol: crima