x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un român, printre răniţii în incidentul armat dintr-o gară în apropiere de Munchen

Un român, printre răniţii în incidentul armat dintr-o gară în apropiere de Munchen

13 Iun 2017   •   20:13
Un român, printre răniţii în incidentul armat dintr-o gară în apropiere de Munchen

Un român se află printre cei trei răniţi în incidentul armat care a avut loc marţi dimineaţă într-o gară regională din apropiere de Munchen, landul german Bavaria, potrivit site-ului publicaţiei germane Die Welt. 

Românul este unul din cei doi bărbaţi - alături de un german - răniţi accidental de atacator. 

Cei doi au suferit răni la braţ şi picior, dar vieţile lor nu sunt în pericol. 

Conform agenţiei France Presse, cetăţeanul român ar fi o femeie. 

Cel de-al treilea rănit este o poliţistă, care se zbate între viaţă şi moarte, a declarat la televiziunea germană Marcus da Gloria Martins, purtătoare de cuvânt a poliţiei din Munchen. 

Incidentul a avut loc pe peronul staţiei Unterföhring, într-o suburbie din nord-estul oraşului Munchen, după ce poliţia a fost alertată în legătură cu un incident petrecut într-un tren la intrarea în gară. Ulterior, un bărbat a deschis focul atunci când i s-au cerut actele de identitate. Individul a reuşit să smulgă arma unui poliţist, pe care a şi folosit-o în atac, şi a încercat să împingă un agent sub roţile unui tren care tocmai intra în staţie. 

Agresorul, un german de 37 de ani, a fost la rândul lui rănit şi arestat de forţele de ordine. Autorităţile au exclus posibilitatea unui motiv 'politic sau religios' al atacului. Agresorul nu era cunoscut de poliţie decât pentru o condamnare în 2014 pentru deţinerea unei mici cantităţi de marijuana.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: roman ranit gară muchen