x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un şofer a murit din cauza unor borduri montate de CNADNR! Familia cere despăgubiri de un milion de euro

Un şofer a murit din cauza unor borduri montate de CNADNR! Familia cere despăgubiri de un milion de euro

27 Aug 2015   •   14:27
Un şofer a murit din cauza unor borduri montate de CNADNR! Familia cere despăgubiri de un milion de euro
Sursa foto: b365.ro

Un şofer de camion a murit, anul trecut, într-un accident rutier stupid, pe Drumul Naţional 79, în apropiere de Oradea, din cauza unor borduri prea înalte montate de Compania Națională de Drumuri (CNADNR).

Cel puţin aşa susține văduva bărbatului, Cristina Brebu (40 de ani), mamă a doi copii, care acum cere daune de un milion de euro. De altfel, aceeaşi constatarea apare şi în raportul poliţiştilor care au anchetat accidentul, potrivit b365.ro, care citează Digi24.

Poliţiştii spun că accidentul în care a murit şoferul TIR-ului a fost provocat de viteză, dar că omul poate mai avea o şansă dacă nu dădea peste acea alveolă.

Camionul pe care îl conducea s-a răsturnat după ce a lovit construcţia făcută pentru a obliga şoferii să reducă viteza.

Silviu Popa, şeful biroului Drumuri Naționale de la Poliţia Rutieră Bihor, spune că „o cauză secundară e lipsa iluminatului public şi neîntreţinerea în permanență a semnalizării rutiere din zona acestor insule”...

CNADNR a modificat bordurile prea înalte, dar nu a vrut să comenteze nimic în legătură cu despăgubirea uriaşă cerută de văduva şoferului.

Anul trecut, compania a plătit un milion de euro despăgubiri pentru o tânără care şi-a pierdut o mână într-un accident rutier.


×