x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un şofer băut a accidentat MORTAL un copil pe bicicletă, în Arad

Un şofer băut a accidentat MORTAL un copil pe bicicletă, în Arad

21 Aug 2014   •   17:55
Un şofer băut a accidentat MORTAL un copil pe bicicletă, în Arad

 Un băiat în vârstă de 13 ani, care se plimba cu bicicleta pe raza comunei Zerind, a fost lovit de un autoturism condus de un şofer care consumase alcool, fiind testat cu 0,51 mg/l acool pur în aerul expirat, victima care a suferit răni grave decedând apoi în ambulanţa care îl transporta spre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.Potrivit sursei citate, poliţiştii susţin că minorul nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, fiind lovit de acesta. 

'În urma primelor cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că băiatul în vârstă de 13 ani, din comuna Zerind, aflat pe o bicicletă, nu a acordat prioritate de trecere la intersecţia cu DC 119, unui autoturism marca Dacia 1310, condus de către S.S. de 32 de ani, din aceeaşi localitate, care circula din direcţia Zerind către localitatea Iermata Neagră', a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al IPJ Arad, citat de Agerpres.

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, s-a stabilit că acesta consumase băuturi alcoolice, rezultatul indicat de aparat fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Drept urmare acesta a fost condus la Spitalul din oraşul Chişineu-Criş, pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei', a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

×
Subiecte în articol: sofer baut copil bicicleta accidentat