x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un tânăr beat şi fără permis a lovit cu maşina un poliţist, la intersecţia străzii Orşova cu Şoseaua Virtuţii

Un tânăr beat şi fără permis a lovit cu maşina un poliţist, la intersecţia străzii Orşova cu Şoseaua Virtuţii

02 Oct 2014   •   08:41
Un tânăr beat şi fără permis a lovit cu maşina un poliţist, la intersecţia străzii Orşova cu Şoseaua Virtuţii

Incident grav, în această dimineaţă, la intersecţia străzii Orova cu Şos. Virtuţii. Un poliţist de la Brigada Rutieră, care dirija circulaţia, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a fost lovit cu maşina de un şofer de 23 de ani, care conducea fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere, a declarat că incidentul a avut loc în jurul orei 8:00.

Potrivit lui Codău, tânărul de 23 de ani conducea un autoturism marca Volkswagen.
"Acesta a oprit iniţial, agentul i-a cerut actele şi a osbervat că prezenta halena alcoolică", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere.

Imediat, tânărul a demarat, acroşându-l pe poliţist şi târându-l pe asfalt circa 20 metri. Şoferul a lovit în acelaşi timp un alt autoturism care circula în zonă.

Ulterior, acesta a fost prins de poliţişti şi reţinut.

În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că tănârul de 23 ani nu poseda permis de condurere şi că avea o alcoolemie de 0,79 miligram pe litru în aerul expirat.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care, sesizând elementul intenţional în acţiunea şoferului vinovat, au demarat cercetarea sa pentru tentativă de omor, dispunând şi reţinerea sa.



×