x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un şofer Uber a facut un ocol de 56 de kilometri pentru un drum de doar 5 minute

Un şofer Uber a facut un ocol de 56 de kilometri pentru un drum de doar 5 minute

30 Aug 2016   •   18:35
Un şofer Uber a facut un ocol de 56 de kilometri pentru un drum de doar 5 minute

Comedianta Hannah Warman a mers la petrecerea unei prietene care locuia la 5-10 minute de mers pe jos de la casa ei, dar a băut prea mult şi a preferat să ia un Uber.

După ce a adormit în maşină, şoferul a ocolit câteva cartiere londoneze.

“M-am trezit de câteva ori şi întrebam de ce durează atât de mult”, spune Hannah. A crezut că şoferul s-a pierdut, dar nu avea idee că trecuse o oră şi jumătate.

Cum a ajuns acasă... s-a culcat, abia dimineaţă a realizat ce se întâmplase când a primit un mail de la Uber cu privire la factura de 85 de lire.

“După multe mailuri Uber mi-a restituit o majoritatea plăţii, dar simt că nu mai pot avea încredere în ei, simt că trebuie să mă asigure că şoferul a fost sancţionat sau dat afară”, adaugă comedianta.

Un purtător de cuvânt al Uber a declarat că ei vorbesc cu şoferul şi călătorul pentru a stabili exact ce se întâmplă şi că au dat banii înapoi.

“Spre deosebire de alte servicii de transport, Uber înregistrează traseul. Transparenţa şi responsabilitatea permit ca orice problemă apărută să fie rapid rezolvată”, mai spune purtătorul de cuvânt.

Sursa: Metro UK

×
Subiecte în articol: aplicatie uber uber