x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un tânăr dat în urmărire internaţională de autorităţile franceze, prins de poliţiştii timişoreni

Un tânăr dat în urmărire internaţională de autorităţile franceze, prins de poliţiştii timişoreni

de Agerpres    |    02 Sep 2014   •   17:09
Un tânăr dat în urmărire internaţională de autorităţile franceze, prins de poliţiştii timişoreni

Un bărbat de 20 de ani, dat în urmărire internaţională de autorităţile franceze pentru că este bănuit a fi comis un furt prin ameninţarea victimei, a fost depistat şi reţinut marţi de poliţiştii de investigaţii criminale din Timişoara.

Tânărul se sustrăgea de la executarea unui mandat european de arestare, emis de autorităţile franceze, dar a ajuns acum în faţa magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, care vor dispune măsurile legale, respectiv depunerea lui în arestul Poliţiei Timiş până la predarea lui către autorităţile franceze.

"Bărbatul este timişorean şi în 2012 a intrat în casa unui bătrân din Franţa, pe care l-a deposedat de bijuterii prin ameninţarea cu arma", a declarat Ionuţ Bocancea, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Pentru depistarea tânărului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul CCPI-IGPR.  

×
Subiecte în articol: arestare timisoara