x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE - Bulgarii au închis traficul rutier prin Vama Ruse, iar pe DN5 e restricție de tonaj! S-a deschis una dintre autostrăzi

UPDATE - Bulgarii au închis traficul rutier prin Vama Ruse, iar pe DN5 e restricție de tonaj! S-a deschis una dintre autostrăzi

17 Ian 2017   •   21:07
UPDATE - Bulgarii au închis traficul rutier prin Vama Ruse, iar pe DN5 e restricție de tonaj! S-a deschis una dintre autostrăzi
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

UPDATE - Incepând cu ora 22.45 traficul rutier a fost restricţionat pe A2 , tronsonul Feteşti – Constanţa, pe sensul către litoral, din cauza viscolului.

Pe acest tronson ninge viscolit şi vizibilitatea este extrem de scăzută, iar pentru siguranţa participanţilor la trafic şi pentru a permite curăţarea suprafeţei carosabile în mod eficient traficul pe A2 rămăne restricţionat.

Citește și Situația drumurilor naționale și a sectoarelor de autostradă închise din cauza condițiilor meteo nefavorabile

În schimb, a fost reluat traficul rutier pe Autostrada A4, tronsonul Ovidiu - Agigea, in ambele  sensuri.

 
Știrea inițială - Autoritățile bulgare au restricționat traficul rutier dinspre judetul Giurgiu, prin Vama Ruse, pentru toate categoriile de autovehicule.
Inițial, la ora 19:25, traficul rutier fusese blocat spre Bulgaria, in judetul Giurgiu, prin Vama Ruse, pentru categoriile de autovehicule cu masa maxima autorizată mai mare de 7,5 tone.
 
In acest context, s-au dispus măsuri similare de restricționare a traficului rutier, pentru aceleași categorii de vehicule, si pe DN5.
 
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează participanții la trafic că începând cu ora 19:30, s-a instituit o restricție de circulație pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe drumul național DN 5 – Adunații Copăceni - Giurgiu, între km 19+200 – km 59+000.
×
Subiecte în articol: vama ruse trafic inchis dn5 JUDETUL GIURGIU