x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ura italienilor creşte. "Dacă îmi pică în mâini un român bastard îl fac să plătească pentru toţi" (VIDEO)

Ura italienilor creşte. "Dacă îmi pică în mâini un român bastard îl fac să plătească pentru toţi" (VIDEO)

07 Oct 2012   •   18:46
Ura italienilor creşte. "Dacă îmi pică în mâini un român bastard îl fac să plătească pentru toţi" (VIDEO)

"Roma a devenit groapa de gunoi a deşeurilor umane din lume". Asta cred cei care au iniţiat petiţia pentru scoaterea României din Uniunea Europeană. 400 de persoane le împărtăşesc opinia, iar numărul acestora ar putea creşte, se tem românii.

Iniţiatorii petiţiei invocă zece motive pentru car românii n-ar mai trebui să fie cetăţeni europeni. Cel mai important motiv invocat este numărul mare de infracţiuni comis de cetăţenii români. În plus, cei care au semnat petiţia nu se feresc să-i ameninţe pe conaţionalii noştri stabiliţi în Peninsulă. "Dacă îmi pică în mâini un român bastard îl fac să plătească pentru toţi!!!" este doar unul dintre mesajele publicate pe reţelele de socializare.

Mii de oameni care au văzut petiţia de scoatere a României din Uniune au fost revoltaţi de injuriile aduse românilor. În acest sens, au făcut o altă petiţie în care cer închiderea paginii pe care se află toate aceste insulte.

 


×