x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vadim Tudor ar putea să-şi ţină conferinţele de presă la Spitalul de Urgenţă

Vadim Tudor ar putea să-şi ţină conferinţele de presă la Spitalul de Urgenţă

09 Ian 2009   •   00:00

Ana Mureşan, membru al PRM, a leşinat pentru a doua oară, la conferinţa de presă a PRM, lucru care l-a făcut pe liderul partidului, Corneliu Vadim Tudor, să spună că ar putea să-şi ţină conferinţele de presă la Spitalul de Urgenţă.



În timp ce vorbea despre criza gazului, Vadim Tudor a fost cel care a observat că Ana Mureşan leşinase în sala în care avea loc conferinţa de presă a PRM.

"Văd că Ana Mureşan iarăşi leşină la conferinţele mele (…) Parcă e bătaie de joc! Cine o lasă pe bătrânica asta la conferinţele mele? Ţara arde şi eu dau primul-ajutor. Să nu mai vină la conferinţe, altminteri mut conferinţa de presă la Spitalul de urgenţă !", a spus C.V.Tudor.

El a precizat că îi este milă de Ana Mureşan, care are 84 de ani, dar nu mai vrea astfel de incidente. "Am ajuns şi baby-sitter la oameni de 84 de ani?", a adăugat liderul PRM, care a fost nevoit să-şi întrerupă discursul pentru a ruga alţi membri PRM să o scoată cu tot cu scaun pe Ana Mureşan din sală.

Mureşan şi-a revenit din leşin şi a venit în sală la sfârşitul conferinţei de presă, spre dezamăgirea liderului PRM, care dăduse ordine clare ca aceasta să nu mai fie primită la conferinţa de presă.

"Doamna Mureşan, hai să leşinaţi la mine în birou!", i-a spus Vadim Tudor Anei Mureşan.

Ana Mureşan a leşinat, prima oară, la o conferinţă de presă a PRM, la începutul lunii decembrie 2008, în timp ce liderul PRM vorbea despre fraudarea alegerilor şi explica de ce PRM nu a reuşit să obţină minim 5% pentru a intra în Parlament.

După mintea lui Boc, Ana Aslan nu mai inventa Aslavitalul
C.V. Tudor a comentat nemulţumirile apărute în rândurile actorilor, după emiterea Ordonanţei de Urgenţă care nu le mai permite să cumuleze veniturile din pensie şi salariu.

"Dacă aş fi rău, aş spune: «Bine vă face, că voi eraţi cu extrema dreaptă în gură, cu Băsescu şi cu Stolojan! I-aţi votat şi, uite, că vă iau pielea de pe voi!». Dar n-am să fac aşa, pentru că îmi este milă", a spus liderul PRM.

Vadim Tudor a mai spus, mergând pe logica Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului, că, "dacă era după mintea lui Emil Boc, Ana Aslan nu ar mai fi inventat Aslavitalul", pe care cercetătoarea l-a descoperit după vârsta de 68 de ani.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator mureşan presa ana