x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Verificări DNA la Primăriile din Sibiu şi Cluj-Napoca

Verificări DNA la Primăriile din Sibiu şi Cluj-Napoca

07 Oct 2015   •   10:05
Verificări DNA la Primăriile din Sibiu şi Cluj-Napoca
Sursa foto: Primăria Sibiu / sibiu.ro

DNA efectuează miercuri percheziţii la Direcţia Tehnică a Primăriei Municipiului Sibiu, potrivit unui comunicat remis AGERPRES de către Primăria sibiană.

"Conducerea instituţiei a fost anunţată de un reprezentant al DNA că se vor efectua astăzi percheziţii care vizează un angajat al Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Sibiu. În acest sens vor fi efectuate percheziţii în biroul respectivului funcţionar", a declarat Mirela Gligore, Şef Serviciu Presă şi Comunicare din Primăria Municipiului Sibiu.

O echipă de procurori din cadrul DNA Cluj efectuează, miercuri, verificări şi la sediul primăriei municipiului Cluj-Napoca.

Potrivit purtătorului de cuvânt al primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, DNA Cluj a solicitat să i se pună la dispoziţie, spre verificare, copii după hotărâri ale Consiliului Local, precum şi contracte de prestări servicii şi contracte de sponsorizare care au fost încheiate între primărie şi firma SC Coral Impex (n.r. - care se ocupă de servicii de deratizare şi dezinsecţie).

Sursa: Agerpres

×