x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Veşti bune pentru şoferi. Pot scăpa de AMENZI pentru neplata rovinetei

Veşti bune pentru şoferi. Pot scăpa de AMENZI pentru neplata rovinetei

26 Mai 2015   •   23:42
Veşti bune pentru şoferi. Pot scăpa de AMENZI pentru neplata rovinetei
Sursa foto: Cornel Putan/Intact Images

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță că începând cu data de 27.05.2015, ora 01:00, pentru o perioadă de maxim 2 ore, emiterea rovinietelor și a peajelor nu va fi disponibilă prin intermediul Sistemului Informatic de Emitere, Gestiune, Monitorizare și Control al Rovinietei (SIEGMCR), din cauza unor lucrări de mentenanță.

Astfel, pentru data de 27.05.2015, intervalul orar 01:00 – 04:00, nu se vor aplica amenzi contravenționale pentru circulația vehiculelor fără achitarea tarifului de utilizare (rovinieta), prin intermediul sistemelor de camere video amplasate pe rețeaua de drumuri naționale. Însă, utilizatorii trebuie să achiziționeze rovinieta după expirarea perioadei de 2 ore, timp în care sistemul nu va fi funcțional.

Utilizatorii care traveresează podurile peste Dunăre între Fetești și Cernavodă, în intervalul în care se efectuează lucrările de mentenanță ale SIEGMCR, pot achita tariful de trecere la stația de taxare Fetești utilizând benzile prevăzute cu barieră și agent încasator sau ulterior trecerii, până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii, prin intermediul SIEGMCR.
 

×