x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Veşti proaste pentru elevi. PROGRAMA pentru Evaluarea Naţională 2015, ÎNGREUNATĂ. DESCARCĂ MATERIA

Veşti proaste pentru elevi. PROGRAMA pentru Evaluarea Naţională 2015, ÎNGREUNATĂ. DESCARCĂ MATERIA

23 Sep 2014   •   10:50
Veşti proaste pentru elevi. PROGRAMA pentru Evaluarea Naţională 2015, ÎNGREUNATĂ. DESCARCĂ MATERIA

Cu doar o zi înainte de începerea anului şcolar, ministrul Educaţiei Remus Pricopie declara că examenul de Bacalaureat şi Evaluarea Naţională nu îşi vor schimba structura în anul şcolar 2014-2015, însă vor fi făcute "mici modificări, reaşezări în interiorul programei". În realitate, lucrurile nu stau deloc aşa, pentru că materia a fost îngreunată atât la limba română, cât şi la matematică.

Nici bine nu a început anul şcolar 2014-2015, că au început să apară nemulţumirile. De data aceasta, părinţii sunt extrem de revoltaţi pe cei care conduc Ministerul Educaţiei, pentru că au modificat programa pentru Evaluarea Naţională, atât la matematică, cât şi la română.

Citeşte şi Începe NOUL AN ŞCOLAR. Vezi ce SCHIMBĂRI importante îi aşteaptă pe elevi în 2014-2015

Cu toate că ministrul Remus Pricopie a dat asigurări, pe 14 septembrie, că "pentru anul şcolar viitor, pentru examenul de Evaluare naţională şi Bacalaureat nu avem nicio schimbare din punct de vedere al structurii examenelor", lucrurile nu stau deloc aşa.

Citeşte mai mult AICI

×