x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO - Anchetă în cazul de braconaj din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa

VIDEO - Anchetă în cazul de braconaj din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa

09 Oct 2015   •   15:51
VIDEO - Anchetă în cazul de braconaj din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa

Inspecţia Judiciară (IJ) s-a sesizat din oficiu cu privire la posibile abateri disciplinare în legătură cu modul de instrumentare în cazul de braconaj din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa.

"Având în vedere relatările recente din mass-media cu privire la cazul de braconaj din Parcul Naţional Cheile Nerei-Beuşniţa, judeţul Caraş-Severin, Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu la data de 9 octombrie 2015, cu privire la posibile abateri disciplinare în legătură cu modul de instrumentare şi soluţionare a cauzei, lucrarea fiind înregistrată la Direcţia de inspecţie judiciară pentru procurori. Verificările prealabile urmează a fi efectuate în conformitate cu dispoziţiile art.45 alin. 2, 3 şi 4 lit. b din Legea nr.317/ 2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, şi ale art.12 - 19 din Regulamentul privind normele pentru efectuarea lucrărilor de inspecţie de către Inspecţia Judiciară", se arată într-un comunicat al IJ transmis vineri Anchetă în .

Potrivit sursei citate, etapa verificărilor prealabile este una premergătoare cercetării disciplinare, competenţa Inspecţiei Judiciare fiind, conform prevederilor legale, ''de a stabili dacă există indiciile săvârşirii de către magistraţi a unei abateri disciplinare şi de a se pronunţa după caz, în funcţie de rezultatul verificărilor''.



Braconaj in Muntii Tarcului

×
Subiecte în articol: braconaj in muntii tarcului