x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO Horoscop Camelia Patrascanu pentru săptămâna 20 - 26 noiembrie. Surprize mari pentru unele zodii

VIDEO Horoscop Camelia Patrascanu pentru săptămâna 20 - 26 noiembrie. Surprize mari pentru unele zodii

19 Noi 2017   •   15:06
VIDEO Horoscop Camelia Patrascanu pentru săptămâna 20 - 26 noiembrie. Surprize mari pentru unele zodii
Sursa foto: freeimages

Va fi o săptămână foarte bună pentru majoritatea zodiilor, dar mare atenție la vorbe. Spuse sau scrise, trebuie să lăsați o marjă cât mai mare pentru săptămânile care urmează, pentru a putea fructifica în totalitate oportunitățile care apar.

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii viitoare.

Berbec

Berbecii au tot felul de confruntări în această săptămână, pot ieși victorioși, pentru că au vorbele la ei. Important e să aibă informații și să fie siguri de veridicitatea lor. Poate fi o primă bătălie câștigată. Au de lucru cu autoritățile și trebuie să fie puternici pe pozițiile lor.

Taur

Taurii își fac tot felul de calcule financiare în această perioadă. Să strângă un pic cureaua, și o fac cu succes. Dar primesc ajutor. Pot primi chiar de la partenerul de viață care are o veste bună, până la alte persoane. În această săptămână, relațiile sunt foarte importante pentru Tauri.

Gemeni

Pentru Gemeni. Și ei discută mult. Conving pe cineva, reușesc să lămurească pe cineva și în acest fel își angajează viitorul. Au rezultate foarte bune la muncă.

Previziunile complete, în clipul de mai jos.

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie, cu Camelia Pătrășcanu

×
Subiecte în articol: Camelia Patrascanu horoscop