x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, interzis la Cotroceni. Am facut dus, dat cu deodorant, spalat pe dinti, am acreditare, nu exista alta motivatie decat teama lui Basescu (VIDEO)

Mircea Badea, interzis la Cotroceni. Am facut dus, dat cu deodorant, spalat pe dinti, am acreditare, nu exista alta motivatie decat teama lui Basescu (VIDEO)

20 Dec 2014   •   17:27
Mircea Badea, interzis la Cotroceni. Am facut dus, dat cu deodorant, spalat pe dinti, am acreditare, nu exista alta motivatie decat teama lui Basescu (VIDEO)

Mircea Badea a incercat sa fie prezent la Palatul Cotroceni, la cea din urma conferinta de presa pe care o sustine ca presedinte al Romaniei Traian Basescu, dar nu a fost lasat sa intre in institutie.

Badea a fost blocat de SPP-istii care asigurau accesul in sala. Acest lucru s-a petrecut in conditiile in care in care la ultima conferinta a lui Basescu erau invitati TOTI jurnalistii, nu numai cei acreditati anual la Cotroceni. 
Antena 3 a anuntat ca Mircea Badea fusese trecut pe lista jurnalistilor care cereau acreditare pentru conferinta de presa.

Mircea imbracase chiar o tinuta asemanatoare celei pe care a putrat-o Traian Basescu in momentul in care a declarat, dramatic, adio PDL-ului.

Oare i-a fost teama lui Basescu de intrebarea pe care i-ar fi pus-o Badea? 

"Am facut dus, m-am dat cu deodorant, m-am spalat pe dinti, am acreditare de ieri, nu exista alta motivatie decat teama lui Basescu de a primi intrebari. (...) Absolut jenant, este o situatie penibila a unei institutii publice ocupate de o persoana penibila ca Traian Basescu. un las, un fricos. (...) Palatul Cotroceni nu este o bodega care isi selecteaza clientela dupa cum vrea ea, este o institutie publica si eu am facut toate demersurile necesare pentru a fi prezent la conferinta de presa. (...) Oricat de mult ar incerca nu scapa neintrebat asta seara!", a declarat Mircea Badea la Antena 3.





×