x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament

Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament

21 Oct 2014   •   10:47
Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat că deputatul PSD Viorel Hrebenciuc şi-a depus demisia din Parlament. Cererea sa de demisie a fost înregistrată la cabinetul secretarului general.

Şeful Camerei Deputaţilor a adăugat că nu mai este nevoie de niciun vot în Comisia juridică pentru Viorel Hrebenciuc în cazul cererii DNA de încuviinţare a arestării preventive. 'Rămâne dosarul încă în Parlament pentru domnul deputat Ioan Adam', a spus Zgonea.

Viorel Hrebenciuc este urmărit penal în dosarul retrocedărilor ilegale pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi instigare la folosirea influenţei de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.
 
DNA a cerut aviz de la Camera Deputaţilor pentru arestarea preventivă a lui Viorel Hrebenciuc, atât în noul dosar, cât şi în cel în care este cercetat alături de deputatul PSD Ioan Adam, pentru retrocedări ilegale de păduri.

Viorel Hrebenciuc a fost ales deputat la scrutinul din 2012 în circumscripţia electorală nr.4 Bacău, colegiul uninominal nr.9.


×