x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIRAL Cel mai bun videoclip în română de promovare a campaniei de vaccinare este din Moldova. ”La Chișinău avem cel mai mare cimitir din Europa. Așa că nu-ți fă griji”

VIRAL Cel mai bun videoclip în română de promovare a campaniei de vaccinare este din Moldova. ”La Chișinău avem cel mai mare cimitir din Europa. Așa că nu-ți fă griji”

10 Noi 2021   •   13:08
VIRAL Cel mai bun videoclip în română de promovare a campaniei de vaccinare este din Moldova. ”La Chișinău avem cel mai mare cimitir din Europa. Așa că nu-ți fă griji”
Sursa foto: Captura video

Cel mai bun videoclip în limba română de promovare a campaniei de vaccinare a fost realizat în Republica Moldova. Mesajul cinic lansat de Ministerul Sănătății din Republica Moldova are ca rol să convingă oamenii să se vaccineze împotriva COVID-19.

”Pandemia nu s-a terminat! Depinde de fiecare dintre noi când și mai ales cum vom ieși din ea. Vaccinează-te și rămâi în viață!”, acesta este mesajul transmis de videoclipul care a devenit viral pe rețelele de socializare.

Mesaje din videoclip:

  • Până acum peste 7.000 de moldoveni au murit de COVID. Tulpinile noi sunt mult mai agresive și mult mai contagioase. Dar tu nu trebuie să-ți faci griji.
  • La Chișinău, de exemplu, avem cel mai mare cimitir din Europa. Aici sunt destule locuri, așa că nu-ți fă griji.
  • Dacă vei avea noroc să ai o formă ușoară, vei scăpa numai cu medicamente și mască de oxigen. Dar asta numai în cazul în care vor fi suficiente aparate și locuri în spitale.
  • Doctorii vor ceda din cauza extenuării. Dar tu să nu-ți faci griji, asta nu e problema ta, să se descurce ei!

Răzvan Cherecheș, profesor în SUA și la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, apreciază mesajul lansat de Ministerul Sănătății din Moldova și consideră că „mult mai bun clipul decât toată campania făcută de ministerul sănătății din România!”

×