x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ziua Îndrăgostiţilor trece prin portofele

Ziua Îndrăgostiţilor trece prin portofele

de Daniel Ivan    |    10 Feb 2016   •   11:07
Ziua Îndrăgostiţilor trece prin portofele
Sursa foto: Jeremy Maude/Getty Images

Mai sunt doar cinci zile până la Valentine's Day, sărbătoare importantă pentru îndrăgostiţi, dar și pentru comercianţi, care speră să-și rotunjească veniturile.

Așa că, dacă nu știţi încă ce să-i cumpăraţi persoanei iubite, este bine să nu vă mai gândiţi la tradiţionalele inimioare de pluș sau la ursuleţii pufoși din colţul străzii. Oana Stoianovici, specialist în dezvoltare personală și feminitate, spune că a trecut vremea cadourilor tradiţionale, găsite la colţ de stradă.

„Şi în România, din ce în ce mai multe femei preferă să trăiască experienţe de neuitat alături de parteneri și devin tot mai dezinteresate de obiecte”. Statisticile arată că bărbaţii sunt mai înclinaţi să cumpere cadouri pentru soţiile lor (63%), faţă de femei pentru soţii lor (30%). Însă una din cinci femei își cumpără singură un cadou de Ziua Îndrăgostiţilor.

Întâlnirile romantice şi voucherele-cadou conduc detaşat în topul preferinţelor. Pe locurile următoare se află florile, ceasurile, bijuteriile şi dulciurile, potrivit unui sondaj realizat de National Retail Federation.
 

×
Subiecte în articol: ziua indragostitilor valentine's day