x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ziua porţilor deschise la Palatul Cotroceni

Ziua porţilor deschise la Palatul Cotroceni

de Ovidiu Ciutescu    |    17 Mai 2009   •   00:00
Ziua porţilor deschise la Palatul Cotroceni

Palatul Cotroceni îşi va deschide astăzi porţile, doritorii putând să viziteze o parte a sălilor de lucru ale Administraţiei Prezidenţiale, Muzeul Naţional Cotroceni, precum şi grădinile. Programul de vizitare va fi 9,00 - 21,00.



Accesul în Complexul Cotroceni, de Ziua porţilor deschise, se va face pe la poarta Leu din bulevardul Geniului, pe baza unui document de identitate - buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere auto sau paşaport.

Preşedintele Traian Băsescu a deschis porţile Palatului Cotroceni pentru prima dată anul trecut, aminteşte Agerpres, pentru a marca împlinirea unui an de la invalidarea prin referendum, în mai 2007, a deciziei Parlamentului de suspendare a sa din funcţia de şef al statului.

În trecut, fostul preşedinte Ion Iliescu organiza Ziua Porţilor Deschise de ziua lui de naştere (3 martie) şi de cea onomastică (7 ianuarie). Spre deosebire de Ion Iliescu, fostul preşedinte Emil Constantinescu organiza Ziua Porţilor Deschise toamna şi primăvara, când deschidea Parcul Cotroceni pentru toţi vizitatorii, precum şi de ziua lui de naştere, pe 19 noiembrie.

×
Subiecte în articol: observator