x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică A revenit pacea în PSD? Dragnea și Tudose, declarații de presă comune

A revenit pacea în PSD? Dragnea și Tudose, declarații de presă comune

10 Oct 2017   •   16:36
A revenit pacea în PSD? Dragnea și Tudose, declarații de presă comune

Premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea, par dispuși să cadă la pace după tensiunile din ultimele ore, cel puțin în fața camerelor tv.

Cei doi au ieșit împreună la declarații după ședința informală de la PSD și au anunțat măsurile ce urmează să fie luate în perioada următoare. Tudose a confirmat că va urma o remaniere, dar a refuzat, din nou, să prezinte numele de miniștri pe care îi va trimite acasă.

"Am avut o întâlnire bună și necesară. Discuțiile au fost lămuritoare, premierul ne-a prezentat măsurile ce trebuiesc luate pentru a nu fi  afectat programul de guvernare. Bineînțeles că a fost o discuție nestatutară, dar argumentele vor fi prezentate în CEx. Am discutat și despre bugetul pe anul viitor, va fi un buget bun", a declarat Liviu Dragnea.

"Am aceeași părere, s-a hotărât ca decizia finală să fie luată la CEx, am înțles că e joi, pe următoarele direcții: rapoartele dintre Guvern și partid, pe premisa că Guvernul este un guvern politic, am stabilit pe zona de remaniere - remaniabilii. Cu președintele Klaus Iohannis am discutat dacă este dispus să semneze hârtiile (remaniabililor, n.red.) și despre întâlnirea de la Varna, pentru că dânsul este șeful politicii externe", a adăugat Tudose.

Sursa: Antena 3

×