x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adina Vălean despre demisia lui Crin Antonescu: Suntem departe de pragul de pericol

Adina Vălean despre demisia lui Crin Antonescu: Suntem departe de pragul de pericol

de Agerpres    |    31 Mar 2014   •   22:12
Adina Vălean despre demisia lui Crin Antonescu: Suntem departe de pragul de pericol

Europarlamentarul liberal Adina Vălean a declarat, luni seară, la Ploieşti, că PNL se află departe de "pragul de pericol" avansat de preşedintele partidului, Crin Antonescu, în declaraţia privind demisia sa în cazul în care această formaţiune obţine sub 20% din voturi la euroalegeri.

"Eu îl cred. Noi ne-am propus 25%. Procentul asumat ca ţintă de noi este de 25%. Noi credem că dacă vom depune suficiente diligenţe şi suficient efort şi dacă vom fi convinşi că ceea ce susţinem noi este foarte bine şi mesajul nostru va ajunge la cât mai mulţi cetăţeni, vom reuşi să obţinem 25%. Deci suntem departe de pragul de pericol menţionat în declaraţia preşedintelui Antonescu", a declarat Vălean într-o conferinţă de presă la Ploieşti.

Totodată, aceasta a arătat că, din punctul său de vedere, declaraţia preşedintelui PNL a fost mai degrabă "un îndemn de mobilizare pentru partid".

Pe de altă parte, vicepreşedintele PNL Mircea Roşca susţine că amploarea exploatării acestei declaraţii "arată cât de îngrijorate sunt celelalte partide".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat că obiectivul liberalilor pentru alegerile europarlamentare este obţinerea unui scor de 25% din voturi şi a adăugat că, în situaţia în care candidaţi partidului vor obţine sub 20% din voturi, el îşi va da demisia din fruntea partidului, însă "nu înainte de a-i schimba şi pe alţii".

×
Subiecte în articol: Adina Vălean crin antonescu