x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alegeri locale 2020.Nicușor Dan: Aștept de mult votul ăsta și vă spun că am votat cu sete

Alegeri locale 2020.Nicușor Dan: Aștept de mult votul ăsta și vă spun că am votat cu sete

27 Sep 2020   •   10:05
Alegeri locale 2020.Nicușor Dan: Aștept de mult votul ăsta și vă spun că am votat cu sete
Sursa foto: Foto:Lucian Alecu

Nicușor Dan a spus că a votat, duminică, la alegerile locale „cu sete”. „Am votat să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese”, a spus el.

„Aștept de mult votul ăsta și vă spun că am votat cu sete. Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese, de neamuri, de prieteni, de cumetri, de nași, de fini, care au ținut în subdezvoltare orașul ăsta, de aia n-au fost ei în stare să rezolve măcar apa caldă, nu mai vorbesc de trafic și de poluare”, a spus Nicușor Dan după ce a votat.

Acesta a spus că Bucureștiul are un potențial extraordinar.

„Am votat pentru un oraș care are un potențial extraordinar, care are oameni cinstitți, muncitori, cretivi și care în zona privată a devedit că poate să rezolve tot ce își propune. Acest potențial poate fi pus în slujba bucureștenilor de toate generațiile, în slujba familiilor care nu au avut parte de infrastructura școlară de care aveau nevoie, în slujba persoanelor vârstnice care și-au văzut copiii și nepoții plecând din orașul ăsta”, a mai spus Nicușora Dan.

Acesta i-a invitat pe bucureșteni să iasă la vot, mai ales în cursul dimineții, pentru că procesul electoral „e mai lent”.

Nicușor Dan este candidat independent susţinut de Alianţa PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei. În total sunt 18 candidaţi intraţi în cursa pentru funcţia de primar general al Bucureştiului.

 Mediafax

×
Subiecte în articol: nicusor dan