x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alegeri parlamentare 2016. Nicușor Dan: „Îmi e frică de tot ceea ce înseamnă PSD”

Alegeri parlamentare 2016. Nicușor Dan: „Îmi e frică de tot ceea ce înseamnă PSD”

09 Dec 2016   •   08:28
Alegeri parlamentare 2016. Nicușor Dan: „Îmi e frică de tot ceea ce înseamnă PSD”
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Alegeri parlamentare 2016. Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR) a afirmat că pentru ziua de 11 decembrie îi este frică de o victorie a PSD.

„Îmi e frică de tot ceea ce înseamnă PSD: corupţie şi sărăcie”, a spus acesta la Realitatea TV.

Nicuşor Dan a mai explicat că există zone în România patronate de PSD în care nu se poate deschide o afacere dacă cel care vrea să facă acest lucru nu are o conexiune cu politicul. „Există interesul ca oamenii să lucreze ori la stat ca să fie dependenţi, ori la privat, unde tot de baronii PSD depind”, a spus preşedintele USR.

Nicuşor Dan a mai precizat că USR deţine doar jumătate din observatorii din secţiile de votare şi că se bazează atât de camerele de filmat, cât şi de mutarea poliţiştilor dintr-un judeţ în altul. „Sunt două măsuri pe care Guvernul le-a luat şi care cred că vor limita fraudele electorale”, a completat acesta.

„Ce am reuşit noi să transmitem în această campanie a fost o comparaţie între politicieni care timp de 27 de an au făcut doar promisiuni şi nişte oameni care au dovedit în profesia lor că au ce să facă cu viaţa lor, în România sau în străinătate, şi care împreună cu mulţi alţi oameni care ne-au ajutat vor să redea românilor speranţa că putem să facem din România o ţară normală”, a spus acesta, adăugând că din discuţiile cu oameni au auzit părinţi care spun că le este teamă că copiii lor vor pleca din România.

 

×