x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică ALERTĂ - Mihai Fifor, propunerea PSD pentru Ministerul Apărării

ALERTĂ - Mihai Fifor, propunerea PSD pentru Ministerul Apărării

12 Sep 2017   •   11:01
ALERTĂ - Mihai Fifor, propunerea PSD pentru Ministerul Apărării

Actualul ministru al Finanțelor este propunerea PSD pentru funcția de ministrul al Apărării, relatează Antena 3 care citează surse din interiorul partidului.

La Ministerul Finanțelor ar putea fi numit Gheorghe Șimon în locul lui Fifor.

Gheorghe Șimon este deputat PSD de Baia Mare și este vicepreşedintele comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare.

Conducerea PSD l-a validat marţi pe senatorul Mihai Fifor, ministru al Economiei, pentru funcţia de ministru al Apărării Naţionale, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 

Pentru funcţia de ministru al Economiei a fost propus deputatul PSD Gheorghe Şimon. 

"Am avut în ultimele zile mai multe discuţii cu prim ministru referitoare la nominalizarea pentru ministrul Apărării. Amândouă sunt posturi importante şi până la urmă decizia comună pe care am prezentat-o colegilor noştri a fost Mihai Fifor, pentru că este un om responsabil, are avantajul că în ultimele luni a lucrat la Ministerul Economiei ca ministru, a mers prin ţară, a văzut obiective economice şi în această perioadă a lucrat foarte mult împreună cu Ministerul Apărării pentru industria de apărare. Gheorghe Şimon este un om cu experienţă foarte mare în economie, are o activitate veche în PSD. De asemenea, are experienţă în economia reală, lucrând în zona privată mulţi ani înainte. Este vicepreşedintele partidului, este inginer. Deci, are toate argumentele pentru a fi un ministru al economiei bun şi pentru a avea o colaborare foarte bună cu ministrul Apărării", a detaliat preşedintele PSD. 

Cele două propuneri au fost trimise preşedintelui Klaus Iohannis. 

 

×
Subiecte în articol: mihai fifor