x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu critică decizia PNL de a-l exclude din partid pe Daniel Zamfir

Alina Gorghiu critică decizia PNL de a-l exclude din partid pe Daniel Zamfir

28 Mar 2018   •   22:14
Alina Gorghiu critică decizia PNL de a-l exclude din partid pe Daniel Zamfir
Sursa foto: SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO

Fostul președinte al PNL Alina Gorghiu critică decizia conducerii formațiunii liberale de a-l exclude din partid pe senatorul Daniel Zamfir.

"A fi păcat ca PNL să piardă încă un parlamentar, mai ales că recent a mai plecat un altul. Nu cred că în acest moment partidul nostru este în poziția de a pierde oameni, cu atât mai mult dintre cei care ocupă funcții de reprezentare.

Referitor strict la cazul Daniel Zamfir, cred că aș fi ales o altă cale de dezbatere în partid, diferită de polemicile și amenințările publice la care am asistat toți. Aș spune că este posibil să fi fost greșeli de ambele părți și poate că nu este târziu ca lucrurile să fie rezolvate prin dialog.

Pentru a fi performant, un partid liberal modern are nevoie de oameni cu un profil bine determinat, care sunt recunoscuți de public și care pot susține idei și polemici. În anumite cazuri pot apărea chiar diferențe de opinii cu privire la aspecte principiale, dar cred că este o eroare ca ele să fie transformate în diferende personale.

Sunt legi care au reprezentat un semnal foarte puternic cu privire la faptul că Parlamentul înțelege problemele anumitor categorii de consumatori și le abordează în mod direct pe care Zamfir le-a susținut.

Sper ca în timpul care va trece între ședința de astăzi a CEX și forul superior de decizie, care va trebui să ia decizia finală în cazul în care va fi propusă o sancțiune să se înțeleagă că nu este benefică pentru PNL o eventuală excludere. Resursele umane sunt tot mai rare, de aceea ele devin extrem de valoroase în politica românească în momente precum acesta", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Sursa Antena 3

×
Subiecte în articol: alina gorghiu