x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu exclude o alianță cu PSD. Ce spune despre intrarea lui Dacian Cioloș în PNL

Alina Gorghiu exclude o alianță cu PSD. Ce spune despre intrarea lui Dacian Cioloș în PNL

27 Sep 2016   •   08:27
Alina Gorghiu exclude o alianță cu PSD. Ce spune despre intrarea lui Dacian Cioloș în PNL

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a fost invitată la ”Sinteza Zilei”, unde a vorbit despre planurile partidului pentru viitoarea campanie electorală. Alina Gorghiu a exclus din start o posibilă alianță cu PSD.

”Va fi foarte importantă maniera în care reușim să coagulăm o majoritate în jurul PNL. Da, am exclus PSD-ul din ecuație, PMP nici nu știu dacă intră în Parlament, dintre partidele care sunt la limită, prefer intrarea USR în Parlament” a spus Alina Gorghiu.

Copreședintele PNL a afirmat că nu îl dorește pe Dacian Cioloș în PNL, pentru că îi respectă dorința de a rămâne echidistant față de partidele politice.

”Dacian Cioloș nu a intrat în politica asta guvernamentală pentru că așa i-a cerut PNL. Dacian Cioloș a spus unei întregi țări că nu se va înrola într-un partid politic, că va fi echidistant. Dacă ar face altfel, ar avea multe de pierdut. Inclusiv respectul. Nu vreau să se înscrie în PNL. Vreau ca un prim-ministru să încerce o bună guvernare. Aș vrea să cred că Dacian Cioloș s-ar putea regăsi într-o formulă viitoare de guvernare. Eu nu exclud niciun scenariu, dar cred că este prematur. E prima dată când îmi spun punctul de vedere legat de Dacian Cioloș atât de tranșant” a conchis Alina Gorghiu.

×