x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ana Birchall laudă prezența masivă la vot a românilor din diaspora

Ana Birchall laudă prezența masivă la vot a românilor din diaspora

23 Noi 2019   •   18:29
Ana Birchall laudă prezența masivă la vot a românilor din diaspora

Ana Birchall a lăudat prezența masivă la vot a diasporei, printr-un mesaj pe Facebook, fiind, în același timp un atac voalat la adresa Vioricăi Dăncilă, care, în cadrul conferinței de presă de marți, s-a referit la românii din străinătate cu apelativul „ăștia”. 

„Respect! Bravo lor! După 5 ani petrecuţi în diaspora (masterat/doctorat în drept şi ulterior avocat în New York City), ştiu cum este să fii din categoria «Ăştia»! Îmi aduc aminte de parcă a fost ieri cum am condus peste 300 km ca să pot vota! Mobilizarea şi din zilele acestea arată încă o dată că România este bogată şi prin ei, şi cu ei! «Ăştia» contribuie la scrierea unei pagini importante din istoria României ...acum la 30 de ani de la căderea comunismului”, a scris Ana Birchall pe Facebook.

 

Numărul alegătorilor care au votat la secţiile din străinătate pentru al doilea tur al alegerilor prezidenţiale a depăşit 250.000, în timp ce, în primul tur, până sâmbătă la aceeaşi oră votaseră cu 62.000 de români mai puţin (188.000 de voturi).

×