x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Andrei Gerea: ,,În toată cariera sa politică, Daniel Constantin s-a comportat asemenea unui parazit"

Andrei Gerea: ,,În toată cariera sa politică, Daniel Constantin s-a comportat asemenea unui parazit"

24 Mai 2018   •   17:10
Andrei Gerea: ,,În toată cariera sa politică, Daniel Constantin s-a comportat asemenea unui parazit"

Deranjat de declarațiile fostului coleg de partid Daniel Constantin, care a făcut speculații pe o posibilă ruptură între ALDE și PSD, deputatul Andrei Gerea s-a lansat într-o serie de replici care de care mai acide. Acesta l-a făcut pe Constantin un parazit și un politician oportunist, care încearcă să iasă cu orice preț din anonimitate, scrie bitpress.ro.

,,În general evit astfel de reacții, dar consider că acest parazit al politicii românești care este Daniel Constantin merită o replică după afirmațiile jignitoare și mincinoase pe care le-a făcut la adresa ALDE și a liderului partidului nostru, Călin Popescu Tăriceanu.

Ridicolul lui Daniel Constantin nu are margini. Trădătorul colegilor din ALDE, al votanților ALDE din 2016 inventează scenarii fantastice.

După ce escrocheria politică a lui Daniel Constantin de anul trecut din interiorul ALDE a eșuat, acesta își încearcă norocul la ruleta politicii prin atacuri de cea mai joasă speță, gesturi care de altfel îl caracterizează. De mai bine de un an, Daniel Constantin se scaldă într-un anonimat public, deoarece nimeni nu îl mai bagă în seamă. Părerea mea este că achitarea dată de Înalta Curte în dosarul președintelui ALDE Călin Popescu -Tăriceanu a deranjat pe mulți. Probabil și pe Daniel Constantin.

Pentru a mai scoate capul în lumea politică din când în când, singura variantă a acestuia e să aibă atacuri josnice la adresa celor care i-au asigurat un loc în Parlamentul României. Trădătorul votanților ALDE, al foștilor colegi de partid, al celor de alianță, vine azi să creeze scenarii privind o trădare a coaliției de către ALDE. Fac precizarea, pentru ca și domnul Constantin să bage la cap, că actuala coaliţie funcţionează foarte bine şi la nivel guvernamental şi la nivel politic şi, de asemenea, relaţia pe care conducerea noastră o are cu conducerea PSD este una foarte bună. Este greu de înțeles ce înseamnă un parteneriat politic, ce înseamnă colaborare și ce înseamnă să îți ții cuvântul pentru domnul Constantin.

În toată cariera sa politică, Daniel Constantin s-a comportat asemenea unui parazit. Acesta a pus interesul personal și al clicii sale personale mai presus de orice, apelând la șantaj doar pentru a obține funcții pentru sine și pentru trepădușii din jurul său. A trădat când era la Partidul Conservator, l-a trădat pe Dan Voiculescu, a trădat partenerii din USL, atunci când făcea parte din ACD și a trădat colegii din ALDE, dar și electoratul ALDE. Toate proiectele politice din care a făcut parte au câteva elemente comune: trădarea și șantajul pentru funcții. După ce a ajuns în Parlament, datorită muncii depuse de colegii din ALDE, Constantin a crezut că îi va merge șantajul la adresa coaliției PSD-ALDE. Această încercare nu i-a reușit, iar acum speră ca pe spatele lui Victor Ponta să supraviețuiască în politică. Însă, un personaj care nu excelează prin nimic altceva decât prin oportunism și șantaj nu are cum să aibă succes în politică.

Pădurea are uscăciunile ei, iar ALDE a scăpat de această uscăciune odată cu excluderea lui Constantin. Atitudinea lui Daniel Constantin a lăsat de dorit, ea scoțând la suprafață adevăratul caracter al acestuia în ceea ce înseamnă jocul politic. Prin ceea ce face, Daniel Constantin se descalifică și confirmă că decizia luată de colegii din conducerea ALDE a fost cea corectă, deoarece el este mai preocupat de interesele sale personale, decât de a veni cu soluții pentru români, de a lucra în echipă.

Pentru Daniel Constantin, loialitatea și cuvântul față de parteneri, față de colegi sunt lucruri necunoscute. Peste tot pe unde a fost, el a trădat și a generat tensiuni. Cât va dura până când ambițiile acestui domn își vor face din nou apariția în cadrul noii formațiuni din care face parte? Probabil va fi din nou într-o situație de oportunism pentru el. Constantin, cunoscut opiniei publice drept un manipulator și un șantajist, încearcă să atragă atenția prin jigniri și invective.” a scris deputatul Gerea pe contul său de Facebook.

×
Subiecte în articol: andrei gerea