x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu CRIN, LA FEL CA PUTIN: Gay? Nici nu vreau să aud!

Antonescu CRIN, LA FEL CA PUTIN: Gay? Nici nu vreau să aud!

19 Mai 2014   •   12:33
Antonescu CRIN, LA FEL CA PUTIN: Gay? Nici nu vreau să aud!
Sursa foto: MIHAI DASCALESCU / MEDIAFAX FOTO

O replică scăpată de Crin Antonescu, preşedinte PNL, în interviul veselie la  B1 TV,  poate să-i aducă o sancţiune din partea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Într-un schimb de replici cu o troică de realizatori ai rubricii orare Evz pe tema finanţării Catedralei Neamului, Crin Antonescu, spunând că este "mai conservator", şi-a susţinut opţiunea adaugănd "gay, nici nu vreau să aud". Odată porumbelul ieşit din guriţa candidatului la preşedinţie al USL, el a adăugat speriat, "desigur, glumesc".

"Gluma" lui Antonescu va face înconjurul cancelariilor europene şi va fi rapid înregistrată de Ambasada SUA, care pledează pentru libertăţi largi pentru comunităţile gay. Antonescu se adauga lui Vladimir Putin cu această declaraţie care va fi  sancţionată rapid de cei care luptă pentru drepturile minorităţilor sexuale.

Crin Antonescu s-a pus bine şi cu Biserica Ortodoxă, declarând în acelaşi interviu la B1 TV că finanţarea Catedralei Neamului nu ar trebui să se înscrie printre priorităţile guvernului, deoarece Biserica Ortodoxă oricum se bucură de multe avantaje faţă de alte culte. (C.D.)

×