x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu îi răspunde lui Ponta: Eu nu am minţit şi nu am fost niciodată dovedit mincinos, ca alţii

Antonescu îi răspunde lui Ponta: Eu nu am minţit şi nu am fost niciodată dovedit mincinos, ca alţii

de Veronica Micu    |    16 Dec 2013   •   13:43
Antonescu îi răspunde lui Ponta: Eu nu am minţit şi nu am fost niciodată dovedit mincinos, ca alţii

Crin Antonescu a răspuns atacului lui Victor Ponta. Preşedintele PNL a declarat că "înregistrările apărute în presă de la şedinţa BPN al PNL sunt adevărate", că el nu a minţit niciodată şi că, spre deosebire de alţii, nu a fost niciodată dovedit mincinos.

"Îregistrările a căror provenienţă nu-mi este cunoscută de la şedinţa BPN al PNL sunt autentice. Eu am făcut acea prezentare a situaţiei, într-un regim de şedinţă de partid, cu uşile închise. Ce am spus în acea şedinţă este adevărat.

Ponta are îndrăzneala să mă facă mincinos şi nu permit asta nimănui. Eu am prezentat în faţa colegilor mei situaţia aşa cum s-a desfăşurat. Ponta vorbeşte azi despre o decizie luată în USL legată de susţinerea legii amnistiei. Nu este adevărat.

Nu i-am cerut niciodată lui Ponta să dea o OUG, ci l-am informat luni că PNL nu va vota legea amnistiei. Ordonanţă nici nu se putea da pe un asemenea subiect. Îmi pare rău că premierul Ponta recurge la asemenea atitudini. Eu nu am minţit şi nu am fost niciodată dovedit mincinos, ca alţii, şi nu permit nimănui să spună minciuni despre mine", a declarat Crin Antonescu, care a precizat că PNL nu va părăsi Guvernul.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, astăzi, întrebat cum comentează declaraţiile lui Crin Antonescu din şedinţa de vineri a conducerii PNL apărute pe surse, că dacă acestea sunt adevărate, atunci liberalul şi-a minţit colegii. Întrebat cum comentează afirmaţiile lui Antonescu făcute vineri în şedinţa conducerii liberale şi apărute pe surse, Ponta a spus: "Dacă sunt adevărate, domnul Antonescu şi-a minţit colegii asupra realităţii".

"Nu ar fi pentru prima dată când domnul Antonescu spune una colegilor, alta nouă şi alta presei", a mai spus Ponta

×