x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Apostu, fostul primar PDL al Clujului - din pușcărie, la catedră

Apostu, fostul primar PDL al Clujului - din pușcărie, la catedră

de Agerpres    |    08 Oct 2012   •   16:43
Apostu, fostul primar PDL al Clujului - din pușcărie, la catedră
Sursa foto: Primarul Orasului Cluj-Napoca, Sorin Apostu si directorul TIFF, Tudor Giurgiu, participa la deschiderea Festivalului International de Film (TIFF), la Cluj-Napoca, vineri, 29 mai 2009

Conducerea Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca este de acord ca fostul primar Sorin Apostu să revină la catedră şi să îşi reînceapă activitatea didactică cu studenţii, informează Agerpres.

 
La câteva zile după punerea sa în libertate, Apostu a adresat o cerere conducerii USAMV prin care şi-a anunţat intenţia de a se întoarce la catedra de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor din cadrul instituţiei clujene de învăţământ superior agricol. 
 
'Cererea lui Sorin Apostu a fost aprobată', a declarat, luni, pentru jurnalişti, purtătorul de cuvânt al USAMV, lector. univ. dr. Cristina Pocol.
 
Sorin Apostu a fost eliberat din arest preventiv, pe 28 septembrie, prin decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, după aproape un an de detenţie. Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca şi fostul lider al filialei municipale a PDL a fost arestat în noaptea de 10 spre 11 noiembrie 2011, sub acuzaţia de luare de mită. 
 
Sorin Apostu a absolvit USAMV din Bucureşti în anul 1993. Din anul 2007 a predat la USAMV din Cluj-Napoca cursurile de Microbiologia Produselor Alimentare şi Controlul Calităţii Produselor Alimentare.

×