x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Armand, despre Grindeanu: În loc să fie mândru că există interes, lansează injurii de maidan

Armand, despre Grindeanu: În loc să fie mândru că există interes, lansează injurii de maidan

20 Dec 2021   •   13:29
Armand, despre Grindeanu: În loc să fie mândru că există interes, lansează injurii de maidan

În loc să fie mândru că există un interes pentru cartea sa și să doneze un exemplar spre studiu, lansează injurii de maidan la această solicitare, reacționează Clotilde Armand la declarațiile vicepremierului Sorin Grindeanu: „Faceți publică cartea... domnule. Nu ne mai prezentați coperți”.

„Sorin Grindeanu a găsit cartea lui Florin Roman. Cam acesta este răspunsul unui ministru atunci când un matematician îi solicită să doneze cartea scrisă de el (de negăsit în biblioteci și nicăieri de la 19 ani de la publicare) la Institutul de Matematică al Academiei Române sau la Biblioteca Națională. În loc să fie mândru că există un interes pentru cartea sa și să doneze un exemplar spre studiu, domnul Grindeanu lansează injurii de maidan la această solicitare. Nu că am fi avut mari pretenții de la autorul OUG 13”, reacționează Clotilde Armand.

El cere premierului Nicolae Ciucă „să ia măsuri privind acest nou caz Roman din Guvernul său”.

„Deoarece acest impostor este o rușine pentru întreaga comunitatea științifică din România. PS: Faceți publică cartea... dle. Grindeanu. Lăsați golăniile și injuriile la dvs. în partid. Nu ne mai prezentați doar coperțile cărții”, conchide Armand.

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu i-a răspuns luni primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, în legătură cu lucrarea „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”. „Madame Armand, attention! Aici e cartea”, spune social-democratul.

„Un nou caz Florin Roman în Guvernul României”, a acuzat Clotilde Armand, aluzie lac demisia proaspătului ministru al digitalizării.

Clotilde Armand a postat, pe Facebook, o înregistrare video în care soţul său, matematicianul Sergiu Moroianu, afirmă că o lucrare de matematică pe care Sorin Grindeanu susţine că a scris-o împreună cu tatăl său, Nicolae Grindeanu, şi pe care și-a trecut-o în CV, nu este de găsit nici măcar la Biblioteca Națională.

Cartea, care se numește „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: clotilde armand sorin grindeanu