x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Asociaţia Colectiv protestează faţă de candidatura lui Cristian Popescu Piedone

Asociaţia Colectiv protestează faţă de candidatura lui Cristian Popescu Piedone

13 Apr 2016   •   15:10
Asociaţia Colectiv protestează faţă de candidatura lui Cristian Popescu Piedone

Asociaţia Colectiv GTG 3010 protestează faţă de candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat la funcţia de primar al sectorului 4, menţionând că acesta nu mai poate executa o funcţie prin care "să fie responsabil de siguranţa zilnică a unui număr atât de mare de cetăţeni".


"Având în vedere că demisia sa din funcţia de primar a avut loc pe fondul dramei petrecute la Clubul Colectiv, respectiv una dintre cele mai mari catastrofe cu aflux masiv de arşi din istoria nu doar naţională, ci şi internaţională recentă, nu credem că domnia sa mai poate executa o funcţie prin care să fie responsabil de siguranţa zilnică a unui număr atât de mare de cetăţeni cum este cazul sectorului 4 al Capitalei", se precizează pe pagina de Facebook a Asociaţiei.

Potrivit Asociaţiei Colectiv GTG 3010, un candidat pentru funcţia de primar trebuie să fie o persoană asupra căreia "să nu planeze nicio umbră legată de conduita sa morală".

"Un candidat pentru funcţia de primar în această perioadă, post-Colectiv, trebuie să fie o persoană asupra căreia să nu planeze nicio umbră legată de conduita sa morală, civică şi, mai ales, o persoană care să nu lezeze prin candidatura sa memoria celor 64 de victime ale incendiului. Şi nici să adâncească şi mai tare suferinţa supravieţuitorilor sau a familiilor, prietenilor, apropiaţilor celor care au avut de suferit în urma acestei tragedii", menţionează sursa citată.

Cristian Popescu Piedone şi-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4.

"Astăzi am făcut un pas care nu mi-a fost uşor: mi-am depus candidatura pentru Primăria sectorului 4. Singurii care au fost prezenţi alături de mine au fost copiii mei: Ana şi Vlad, pentru că familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie şi mi-a dat curajul de a merge mai departe", a scris Piedone, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: AGERPRES

×