x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Atac al PSD la președinte și guvern: „Iohannis și PNL vor să îngroape dublarea alocațiilor pentru copii și să introducă un impozit nou!”

Atac al PSD la președinte și guvern: „Iohannis și PNL vor să îngroape dublarea alocațiilor pentru copii și să introducă un impozit nou!”

20 Iun 2020   •   14:00
Atac al PSD la președinte și guvern: „Iohannis și PNL vor să îngroape dublarea alocațiilor pentru copii și să introducă un impozit nou!”
Sursa foto: Lucian Alecu

„Iohannis și PNL vor să îngroape #dublarea alocațiilor pentru copii fiindcă tocmai au o idee sinistră – să introducă un impozit #nou pe veniturile părinților și bunicilor!”, se arată într-un mesaj postat astăzi pe pagina de Facebook a PSD.

„Din senin, Iohannis tocmai le-a ordonat liberalilor să pună un nou impozit pe spinarea românilor, impozitul pe venitul global. Pentru inventat noi impozite are timp președintele, pentru a promulga dublarea alocațiilor pentru copii – nu!

Să pui taxe în plină criză - fix cum a făcut #PDL în 2010, când a mărit TVA-ul - este o adevărată crimă economică! Să nu crești alocațiile copiilor este însă o acută criză de umanitate. Iar domnul Iohannis are și ghinion. Tocmai azi, UNICEF îi arată cum alocațiile pentru copii ar reduce cu până la 20% sărăcia la nivelul întregii populații a unei țări.

Liberalii fac exact pe dos, nu sprijină familiile cu copii, ba le mai pun și un impozit nou. Ăsta este spiritul în care PNL administrează țara, #guvernare prin taxare!”, se arată în mesajul PSD.

#GuvernulVID

#RomaniiTrebuieSaStie

#PNLmaiRAUdecatCOVID-19

×
Subiecte în articol: atac al PSD