x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică AUR renunță la protestul împotriva certificatului COVID. Simion: Vom face când se anunța asumarea

AUR renunță la protestul împotriva certificatului COVID. Simion: Vom face când se anunța asumarea

22 Dec 2021   •   10:41
AUR renunță la protestul împotriva certificatului COVID. Simion: Vom face când se anunța asumarea
Sursa foto: Lucian Alecu

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) renunță la protestul de miercuri, dar va fi reluat dacă premierul Nicolae Ciucă își va asuma răspunderea pentru introducerea certificatului COVID-19, declară pentru MEDIAFAX copreședintele Alianței George Simion.

„Nu facem azi (miercuri - n.r.) protest, însă vom face când se anunța asumarea răspunderii. Asumarea aceasta e total în dispreț față de democrație”, declară pentru MEDIAFAX George Simion.

Anunțul copreședintelui Alianței pentru Unirea Românilor vine după protestul de marți față de introducerea certificatului verde și de impunerea restricțiilor COVID.

În timpul protestului AUR două sute de participanți au forțat intrarea în Parlament.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, anunță că jandarmii de la poarta Senatului, forțată marți de protestatarii AUR, vor fi verificați în legătură cu modul în care s-au achitat de sarcini. El spune că mașinile unor ambasade nu au fost vandalizate. „Suntem pregătiți”, este mesajul ministrului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: george simion